Előszó

2013. április 4., csütörtök

Omlós-tészták tanfolyam

Az omlós-tészták elég tág fogalom a cukrász szakmában. Ezen az estén a gyúrt omlósokat fogjuk egy kicsit kivesézni. Megtanuljuk, hogy mitől is ilyen porhanyós a szerkezete és mire kell nagyon ügyelnünk az elkészítésénél. Többféle tésztát fogunk elkészíteni, és sokféle süteményt. Bizony ez is egy olyan tanfolyam lesz, amikor mindenki egy picit mást készít hasonló témakörből. A végén pedig lesz sokféle süteményünk, amit testvériesen szétosztunk, hogy mindenki hazavihesse. Készítünk tehát, pozsonyi kiflit, Graham linzert, egyszerű habos túrós süteményt szép gyümölcsökkel, gyümölcs kosarakat, és nagyon finom islert is. Az este folyamán készítünk még egy egyszerű vacsorát is. Ezért ha valamilyen ételallergiája van kérem jelentkezéskor jelezze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése