Előszó

2013. november 12., kedd

A sárkányEgy torta, ami sok örömöt és kihívást jelentett az elkészítése közben, és ami sok visszajelzést hozott. Felfigyelt rá a Blikk újság, és Az RTL klub is. Miután meglátták a csatornánál, megkértek, hogy tervezzem meg és készítsem el a Barátok közt 15. születésnapi tortáját, de erről majd később. Ezen kívül tanfolyamot is tartottam már az elkészítéséről a szegedi tortaakadémián. Az elkészítéséről van néhány fázisfotóm, amik részletes leírással elérhetőek lesznek hamarosan.   

 
 

Péksütemény tanfolyam

November 26.-án a Mielsütőakadémián.
Ezen az estén a péksüteményeké, uzsonnasüteményeké lesz a főszerep. Készítünk majd bagelt, pozsonyi kiflit, nagyon finom csokis csigát, házi burgonyás pogácsát, tepertős szilvás papucsot, fonottkalácsot. Valamint az este folyamán készítünk majd egy könnyű vacsorát is. Természetesen az elkészített süteményeket mindenki hazaviheti.

2013. november 2., szombat

Segítsüti, sütemény átadása

Megtörtént az őszi segítsüti,  süteményátadása a részemről. Köszönet a Primet kft-nek a felajánlást amely 40001 Ft volt. A 35 szeletes tortát, egy idős hölgy 75. születésnapjára kérték. Az elfogyasztásában pedig 4 gyerek és 27 unoka, és 3 dédunoka segített.