tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post1790854949835439889..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: TiramisuFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-4298857526170036242012-04-18T16:33:04.508+02:002012-04-18T16:33:04.508+02:00Én is így készítem -:))Valahogy nem szeretem, ha n...Én is így készítem -:))Valahogy nem szeretem, ha nyers tojásból csinálják. <br />Kedves Vilmos, annyi jó ötletet kaptam ettől az oldaltól. Be kell vallanom 40 éve vagyok háziasszony, de azóta szuper a piskótám mióta úgy sütöm ahogy tőled tanultam. Semmi sütőpor és a fehérjét nem verem "kőkeménnyé". Így soha nem esik össze, és szép egyenes a teteje. <br />Köszönöm, hogy megosztod velünk a fortélyokat.<br />rozalindaa/nlc cafeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-6179234522169756132012-04-10T14:27:17.216+02:002012-04-10T14:27:17.216+02:00Zselatin??? Soha! :o)))
Végre valaki nem rummal va...Zselatin??? Soha! :o)))<br />Végre valaki nem rummal vagy konyakkal írja a receptet, hanem mandulalikőrrel!!!<br /><br />Nagyon jó az oldal, rengeteg hasznos dolgot tanultam már belőle, és nem utolsó sorban nagyon sok sütit/tortát megsütöttem már jelentős sikerrel! :o)<br /><br />Köszönöm Vilmos!<br /><br />BettyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-38798644829810361182012-04-10T11:47:49.695+02:002012-04-10T11:47:49.695+02:00fain!!!fain!!!yaya6https://www.blogger.com/profile/15725401563190166286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-31714715261966714962012-04-09T21:25:59.416+02:002012-04-09T21:25:59.416+02:00Igen, próbáltam ezzel érvelni (még a tankönyvben i...Igen, próbáltam ezzel érvelni (még a tankönyvben is ez áll), de sajnos a vizsgabizottságot nem hatotta meg, a vizsgabiztos-asszony váltig állította, hogy neki márpedig 3 óra alatt meg szokott húzni zselatin nélkül...<br />Én sem teszek bele soha zselatint egyébként.Elrenorhttps://www.blogger.com/profile/08898234489783671213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-31202988516967773982012-04-09T14:25:53.807+02:002012-04-09T14:25:53.807+02:00Tudtommal nem jár bele zselatin, viszont 12 órát h...Tudtommal nem jár bele zselatin, viszont 12 órát hűtőben kell pihentetni.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-16927478843492633762012-04-09T14:10:50.395+02:002012-04-09T14:10:50.395+02:00Nagyon ízlésesen néz ki ebben a pohárban.
Nekem a ...Nagyon ízlésesen néz ki ebben a pohárban.<br />Nekem a szakvizsgán az egyik tételem tiramisutorta volt, és lehúztak azért, mert állt össze rendesen 3 óra alatt, és folyt... Nem tudom, mennyi zselatint képzeltek hozzá hogy megálljon, de véleményem szerint az már valami más lett volna.Elrenorhttps://www.blogger.com/profile/08898234489783671213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-78068218376086378012012-04-09T14:02:00.994+02:002012-04-09T14:02:00.994+02:00Isteni !!!Isteni !!!Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.com