tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post2550928004765773818..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: Karamell torta, Caramel CakeFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-34932750062981824622020-06-12T17:16:24.518+02:002020-06-12T17:16:24.518+02:00Nice cake recipe.
Cooker cake recipe in hindi, Bla...Nice cake recipe.<br /><a href="https://www.lazizkhana.com/2015/09/eggless-chocolate-cake-recipe-hindi.html" rel="nofollow">Cooker cake recipe in hindi</a>, <a href="https://www.lazizkhana.com/2016/05/black-forest-cake-recipe-in-hindi.html" rel="nofollow">Black forest cake recipes in hindi</a>Adminhttps://www.blogger.com/profile/04876533967072135169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-66251022407412092802017-11-10T16:45:40.232+01:002017-11-10T16:45:40.232+01:00Kedves Vilmos,
Megcsinaltam a tortat es nagyon s...Kedves Vilmos, <br /><br />Megcsinaltam a tortat es nagyon szuper es finom lett. Egy kerdesem van, en szivesen csinalnam egy kicsit kevesbe edesre, ha kevesebb cukrot teszek bele ugyanannyi tejszinnel akkor is elegge be fog surusodni a krem hogy megalljon? Elore is koszi a valaszt! <br /><br />ZsofiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18309161243032093349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39935844221755134612017-09-26T16:07:57.039+02:002017-09-26T16:07:57.039+02:00Kedves Vilmos!
Elkészítettem a karamell krémjét é...Kedves Vilmos!<br /><br />Elkészítettem a karamell krémjét és éjszakára hűtőben volt.Reggelre 2 rétegbe állt össze:alul a folyós felül a sűrűbb.Miután összekevertem és habosítani próbáltam teljesen híg lett(óvatosan lassú fordulaton kezdtem)Állati tejszínt használok,mindent a recept szerint készítettem.Mi lehet a probléma?Válaszát előre is köszönöm!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00398862453725398136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-52495894096984324022014-09-24T12:04:16.122+02:002014-09-24T12:04:16.122+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06094891691545014300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-10370534379444523132014-03-27T17:07:57.213+01:002014-03-27T17:07:57.213+01:00Szia Editke!
Szerintem jó lesz.Szia Editke!<br />Szerintem jó lesz.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-89011731518167291992014-03-26T10:42:08.834+01:002014-03-26T10:42:08.834+01:00Szia Vilmos!
Szuper lett a torta, de nekünk a krém...Szia Vilmos!<br />Szuper lett a torta, de nekünk a krém nagyon-nagyon édes. Ha legközelebb fele annyi cukorral készítem, a krém állaga ugyan olyan tökéletes lesz?<br />Nagyon Köszi a receptet!Editkehttps://www.blogger.com/profile/07407179057807548177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-78536327385568850902014-03-20T15:54:23.264+01:002014-03-20T15:54:23.264+01:00Holnap kezdem el megcsinálni a karamell tortát,rem...Holnap kezdem el megcsinálni a karamell tortát,remélem sikerülni fog....nem pont olyan lesz minta tiéd(bár az is nagyon szép),de találtam olyan megoldást h karamell lap van tetején olyan fényes......a fiam 17-szülinapjára lesz.....amúgy nagyon ügyesen csinálsz minden recepetet meg...gratula:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07414257881816059914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-49913053317927280712014-03-10T09:51:51.168+01:002014-03-10T09:51:51.168+01:00Szia Editke!
Szerintem ne változtass az arányokon....Szia Editke!<br />Szerintem ne változtass az arányokon. Minimális az eltérés.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-61417850892812840922014-03-09T08:05:08.796+01:002014-03-09T08:05:08.796+01:00Szia Vilmos!
Szeretném megkérdezni, hogy 26 cm-es ...Szia Vilmos!<br />Szeretném megkérdezni, hogy 26 cm-es tortához, hogy változtassák a krém hozzávalóinak mennyiségét, hogy biztosan elég legyen? Nem akarom elszúrni! Előre is Köszi a választ!Editkehttps://www.blogger.com/profile/07407179057807548177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-11533686034400624022014-03-02T21:07:50.072+01:002014-03-02T21:07:50.072+01:00Amíg vártam a válaszra, addig megcsináltam növényi...Amíg vártam a válaszra, addig megcsináltam növényi tejszínnel és tökéletes lett. Szóval, ha valaki nem szereti az állati tejszínt, vagy pont nincs alkalma venni, akkor növényivel is el lehet készíteni. Én fehér Milka csokit tettem bele, 3 táblát. De következőkor csak 2-t teszek (200g), talán úgy finomabb lesz.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12662340664168894076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-34455495615535011462014-02-25T16:01:44.409+01:002014-02-25T16:01:44.409+01:00Kedves Vilmos!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nö...Kedves Vilmos!<br />Nekem olyan kérdésem lenne, hogy növényi tejszínnel is elkészíthető a krém? <br />Válaszod előre is köszönöm!<br />Üdv, KareszAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12662340664168894076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-9628583027537103182014-02-17T15:46:40.712+01:002014-02-17T15:46:40.712+01:00Kedves Vimos!
Elkészítettem a tortát. Mennyeien jó...Kedves Vimos!<br />Elkészítettem a tortát. Mennyeien jó lett. Fehércsoki helyett vajat tettünk bele. A férjem is teljesen odáig volt, ezentúl csak ilyet szeretne a születésnapjára! ;)<br />Köszönjük!Violahttps://www.blogger.com/profile/15757680826040167504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-41302860611208688522014-02-15T05:24:38.374+01:002014-02-15T05:24:38.374+01:00Kedves Evelin! Kizárólag állati tejszínt használok...Kedves Evelin! Kizárólag állati tejszínt használok. Minél magasabb zsírtartalommal. A főzőtejszínt soha nem használom. Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-64695912791076894152014-02-13T20:22:31.539+01:002014-02-13T20:22:31.539+01:00Szia Vilmos! Első tortámat szeretném elkészíteni ...Szia Vilmos! Első tortámat szeretném elkészíteni az általad látott videó alapján. Viszont lenne egy kérdésem hogy a tejszín az milyen tejszín mert én 30% habtejszínt vettem?! Jót vette? vagy főzőtejszín kell? Válaszod előre is köszönöm. Egyébként nagyon szép és kedvcsináló az oldalad :) Grat :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08059257416486033048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-85956758453728901742014-02-02T13:19:46.041+01:002014-02-02T13:19:46.041+01:00A recept tökéletesen működik, hálás vagyok érte.
D...A recept tökéletesen működik, hálás vagyok érte.<br />Díszítésnek pumpkin vagy butternut squash forgácsokat lehet kisütni, majd porcukrozni. Nagyon jól megy hozzá.Chrishttps://www.blogger.com/profile/16239835107238718377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-40618618697052260992014-01-22T08:42:46.710+01:002014-01-22T08:42:46.710+01:00nekem nem sikerült, elsőre nem! :-( A piskóta szup...nekem nem sikerült, elsőre nem! :-( A piskóta szuper lett, a karamellkrém viszont nem sűrűsödött be (400 g cukorral csináltam, hogy ne legyen annyira édes). lehet ez volt a baj? Egy éjszakát volt hűtőben és az állaga ugyanolyan volt szinte. Behúztam zselatinnal és összekevertem felvert tejszínhabbal, így már tűrhető lett.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16143063525029716400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-44191616480959688242013-10-14T17:47:35.350+02:002013-10-14T17:47:35.350+02:00A krém állaga nagyon jó lett, de nekünk ez túl éde...A krém állaga nagyon jó lett, de nekünk ez túl édes, legközelebb jóval kevesebb cukorral készítem majd. Egyébként remek recept!:)<br />Íme az én absztrakt tortám karamell díszekkel:<br />http://kepfeltoltes.hu/131014/DSC_2100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-21316620071685120532013-01-20T10:37:45.054+01:002013-01-20T10:37:45.054+01:00Hello Vilmos !
Elkészítettem a karamell torta kré...Hello Vilmos !<br /><br />Elkészítettem a karamell torta krémjét és bár nagyon finom, de sajnos nem sikerült úgy ahogy a videódban, a kész krém kihabosításánál bukott el a történetem, ugyanis nem tudtam olyan állagúra verni, mint egy tejszínt, egy kicsit még folyt, ezt követően pedig már túl vertem és még jobban folyós lett. Tudsz valamit, hogy mi lehet az oka neki ?, mindent a recept arányaival csináltam.<br /><br />Üdv.:<br />IstvánIstvánhttps://www.blogger.com/profile/03951140464861698898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-73644065965471863392012-11-15T17:01:43.473+01:002012-11-15T17:01:43.473+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15414130274918240253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-26869551522078647142012-09-10T12:43:11.580+02:002012-09-10T12:43:11.580+02:00ilyen lett az en karamell tortam. Tetejet daralt m...ilyen lett az en karamell tortam. Tetejet daralt mogyoroval, csoki forgaccsal es megszilardult karamellel diszitettem. Mindenki nagyon dicserte:)<br /><br />itt egy kep rola:<br /><br />https://plus.google.com/u/0/photos/107292158803063212187/albums/posts/5786495544582657154?hl=skAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01399838790439147883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-35132642553561168992012-08-29T22:32:25.722+02:002012-08-29T22:32:25.722+02:00nagyon szepen koszonom a valaszod. remelem sikerul...nagyon szepen koszonom a valaszod. remelem sikerulni fog a torta:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01399838790439147883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39244708701456505032012-08-28T15:57:55.881+02:002012-08-28T15:57:55.881+02:00Szia!
A tortában 3 réteg krém van. Ha csak a belül...Szia!<br />A tortában 3 réteg krém van. Ha csak a belülre szeretnél 2 réteget, akkor a recept 2/3 részére van szükséged.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-5400428231834974092012-08-28T15:26:34.489+02:002012-08-28T15:26:34.489+02:00Szia,
holnap el szeretnem kesziteni ezt a karamel...Szia,<br /><br />holnap el szeretnem kesziteni ezt a karamell tortat, a sok recept kozul ennek tetszett a kremje a legjobban, es a piskotakat, mindig a te recepted szerint keszitettem eddig. <br /><br />Az lenne a kerdesem, hogy ha csak a torta belsejebe szeretnem a kremet tenni, korulbelul milyen aranyban fozzem meg a kremet? mondjuk 2,5 dl tejszin, 15 deka cukor es 20 deka etcsokolade?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01399838790439147883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-36004952670515062872012-06-25T18:34:54.285+02:002012-06-25T18:34:54.285+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Andreahttps://www.blogger.com/profile/12873075124549915515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-85686733848733883982012-05-25T09:03:22.867+02:002012-05-25T09:03:22.867+02:00Szia
Nekem is a kedvencem a karamell és amikor eg...Szia <br />Nekem is a kedvencem a karamell és amikor egyik ismerősömnél megláttam a képét akkor el döntöttem ,hogy ezt én elkészítem ö általa jutottam ehhez a recepthez és erre az oldalra. Nagyon-nagyon finom és már az óta több tortát készítettem el ez a krém alapján. Nekem még a hozzávaló 1500 ml tejszín stb. arányok vannak de most látom, hogy itt már megváltozott. Nekem így vált be én nem változtatok a recepten (régebb kb két vagy három hónapja úgy volt itt felrakva) köszönet a receptért és Nagyon jó az oldal!Juli és Szilvihttps://www.blogger.com/profile/07095236962619372013noreply@blogger.com