tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post3868210973079055475..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: Oroszkrém tortaFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-79176255299658994072019-05-15T19:24:54.342+02:002019-05-15T19:24:54.342+02:00Nekem is mindig összeesik a hab a vajtól Nekem is mindig összeesik a hab a vajtól Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11006988826270397111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-86183641468484949622016-07-09T10:58:00.546+02:002016-07-09T10:58:00.546+02:00Köszönöm szépen a választ,nyilván az idő túllépése...Köszönöm szépen a választ,nyilván az idő túllépése miatt rontottam el.<br />Irénhttps://www.blogger.com/profile/18081512256334433869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39971236085485346142016-06-26T11:16:45.695+02:002016-06-26T11:16:45.695+02:00Nem sok! A tojás hőkezelésének fázisai: 60 C-fokon...Nem sok! A tojás hőkezelésének fázisai: 60 C-fokon 10 percig, 70 C-fokon 5 percig, 85 C-fokon 10 másodpercig kell tartani. A könyvben valószínűleg biztonsági rátartással írták így.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-78754861587249176632016-06-24T20:28:14.698+02:002016-06-24T20:28:14.698+02:00A 85 fokos csípősre melegítés nem sok egy kicsit? ...A 85 fokos csípősre melegítés nem sok egy kicsit? <br />Keményffi Gábor - Tóth Illés<br />Cukrászkönyv<br />A tojás hevítésekor előbb a fehérje csapódik ki, a sárgája csak 70-75 C°-onIrénhttps://www.blogger.com/profile/18081512256334433869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-58458838910818758212016-02-28T21:18:35.392+01:002016-02-28T21:18:35.392+01:00A leírtak szerint megsütöttem a piskótát és egy na...A leírtak szerint megsütöttem a piskótát és egy nagyon finom tortát sikerült készítenem. Köszönöm a receptet! Az itt leírt receptekkel mindig garantált a sikerélmény :-)Piroskahttps://www.blogger.com/profile/16071037348498673700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-36637209225375760672014-01-07T14:01:09.233+01:002014-01-07T14:01:09.233+01:00és még egy kérdés:
Mit lehet kezdeni ennyi megmar...és még egy kérdés:<br /><br />Mit lehet kezdeni ennyi megmaradt tojásfehérjével a habkarikán kívül? (nekem összesen 14 tojásfehérjém van, mert kétszer csináltam meg a piskótát )Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16143063525029716400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-69579285853555596092014-01-07T13:58:05.901+01:002014-01-07T13:58:05.901+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16143063525029716400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-40385009339777201862014-01-07T13:09:35.013+01:002014-01-07T13:09:35.013+01:00Szia Vili!
Én nem tudom, hogy mi lehet a baj. Min...Szia Vili!<br /><br />Én nem tudom, hogy mi lehet a baj. Mindent megcsinálok úgy ahogy le van írva, de mikor a lisztet belekeverem a tojáshabba, 3 részletben, akkor összeesik és 2 cm vastag tésztát kapok kisülés után. A tojásokat a cukorral 80 fokig melegítettem és még keményebb hab lesz, mint a videón.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16143063525029716400noreply@blogger.com