tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post4696337338219285222..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: Cukortészta, marcipán, nyújtható fondantFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-3416066486992271012012-10-30T10:50:27.241+01:002012-10-30T10:50:27.241+01:00Szerbusz Vilmos!
Érdeklődnék, hogy esetleg nincs-...Szerbusz Vilmos!<br /><br />Érdeklődnék, hogy esetleg nincs-e valami hasonló recepted, ami picit olcsóbb?<br />Ami hasonló mint a PSZ massza, és alkalmas burkolásra is.<br />Köszönöm Válaszod!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08137031193161951904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-91627592714375872382012-10-12T19:55:24.376+02:002012-10-12T19:55:24.376+02:00Kedves Marcsi!
A marshmallow fondantot nem próbált...Kedves Marcsi!<br />A marshmallow fondantot nem próbáltam. De úgy tudom, hogy az lágyabb. Ez a cukortészta alkalmas a virágok és figurák készítésére is. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb, de én elégedett vagyok vele.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-79818978458496711492012-10-05T09:48:40.954+02:002012-10-05T09:48:40.954+02:00Kedves Vilmos!
Elöször is szeretnék gratulálni , f...Kedves Vilmos!<br />Elöször is szeretnék gratulálni , fantasztikus dolgokat alkotsz!!!<br />Valamint azt szeretném kérdezni, hogy ebböl a cukortésztából a legjobb a virágokat és különféle formákat megcsinálni? <br />Mi a véleményed a marshmallow fondant-ról?<br />Köszönöm elöre is a válaszodat!<br />MarcsiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16223759854969382196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-2678176293261682222012-02-16T18:55:13.949+01:002012-02-16T18:55:13.949+01:00Oké, a kondenzáció az vili, azaz a szárazabb felül...Oké, a kondenzáció az vili, azaz a szárazabb felület miatt gondoltam, hogy kevésbé erős a hatás. Köszönöm szépen a választ, ki fogom próbálni! :)Dinahttps://www.blogger.com/profile/03342284155930393814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-80066819936960146932012-02-15T21:13:08.125+01:002012-02-15T21:13:08.125+01:00Kedves Dina!
Ez a cukortészta keményebb, mint a ma...Kedves Dina!<br />Ez a cukortészta keményebb, mint a marcipán, meg kell szokni a használatát, de ha az ember ráérez, akkor az anyag meg fogja hálálni. Ez a burkolóanyag valóban szárazabb felületet eredményez, de a párosodástól ez sem véd meg teljesen. A lepárásodott torta a hűtő páratartalmától függ, illetve egyszerű fizika. Kivesszük a tortát a hideg hűtőből, és a melegebb légkörben rácsapódik a pára. Tehát a hirtelen hőmérséklet különbség a legfőbb ludas. Ez ellen úgy lehet a leginkább védekezni, ha burkolás előtt nem tartjuk mélyhűtőben.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-89337798252098256042012-02-11T08:30:44.648+01:002012-02-11T08:30:44.648+01:00Eddig saját 3-szoros marcival dolgoztam, a pici ma...Eddig saját 3-szoros marcival dolgoztam, a pici margarin így is segített sokszor, viszont ezt ki fogom próbálni. Tapasztalatod szerint tehát mindkét massza előnyös tulajdonságai kerülnek előtérbe ezzel a "házassággal"? Gondolom ez így egy rugalmasabb, simább, könnyebben kezelhető anyag. És csakúgy, mint a zselatinos massza, ez is egy szárazabb felületet alkot a kész tortán? És hogyan viselkedik hűtőből kivéve? Azaz ez is ugyanúgy izzad a kicsapódó párától, vagy kevésbé, mint a marcipán? Bocs, hogy ennyit kérdezek. :))Dinahttps://www.blogger.com/profile/03342284155930393814noreply@blogger.com