tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post5297939413697915869..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: ProfiterolFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger55125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-46321647811382943942019-10-23T14:07:10.623+02:002019-10-23T14:07:10.623+02:00További sok sikert!!
üdv,ZsoltTovábbi sok sikert!!<br />üdv,ZsoltAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17483347619351740608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-80109659251961081702019-10-23T14:06:22.146+02:002019-10-23T14:06:22.146+02:00Szia Vilmos!
Köszi a remek receptet,megsütöttem,is...Szia Vilmos!<br />Köszi a remek receptet,megsütöttem,isteni lett!<br />Azt hiszem függőséget okoztál:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17483347619351740608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-15656342932181779762019-02-03T17:43:48.794+01:002019-02-03T17:43:48.794+01:00Kedves Vili! Köszi a receptet! Profiterol, belül c...Kedves Vili! Köszi a receptet! Profiterol, belül csoki, kívül mascarpone! Isteni lett! Képet küldöm e-mailben!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05113845081275690057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-81796536271368463542018-10-21T20:10:23.496+02:002018-10-21T20:10:23.496+02:00Nagyon jó a töltelék és öntet recept, tökéletes le...Nagyon jó a töltelék és öntet recept, tökéletes lett, köszönöm. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03267078159503384136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-54102444864694213922017-07-09T19:17:32.811+02:002017-07-09T19:17:32.811+02:00Szia!
Ugye ez előző nap is elkészíthető? Mert neke...Szia!<br />Ugye ez előző nap is elkészíthető? Mert nekem másnap este kell, de aznap nem lenne rá időm... De mivel a cukrászdákban is ott van gondolom nem árt neki... KösziAndihttps://www.blogger.com/profile/14035983174650910806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-90714432639249138682017-07-09T19:16:51.834+02:002017-07-09T19:16:51.834+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Andihttps://www.blogger.com/profile/14035983174650910806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-2439498457706657302013-03-23T19:12:35.916+01:002013-03-23T19:12:35.916+01:00Szerintem kezdjétek elölről.Szerintem kezdjétek elölről.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-50589184630708865782013-03-18T23:05:36.024+01:002013-03-18T23:05:36.024+01:00Azt szeretném kérdezni a recepttel kapcsolatban,ho...Azt szeretném kérdezni a recepttel kapcsolatban,hogy ha már véletlenül főzőtejszínt használtunk,és nem akar kihűlés után sem sűrűsödni a krém,be lehet-e valamivel sűríteni,vagy kezdjük előröl?<br /> Előre is köszi:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07144717477721072641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-81368380421497106342013-01-15T21:41:57.846+01:002013-01-15T21:41:57.846+01:00Kedves Andrea!
A válasszal ugyan jócskán megkéstem...Kedves Andrea!<br />A válasszal ugyan jócskán megkéstem, de esetleg később még jól jöhet. A tésztát akár napokra előre is le lehet sütni.<br />Üdv: Farkas VilmosFarkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-19659645368395647542013-01-10T16:10:13.553+01:002013-01-10T16:10:13.553+01:00Annyira étvágygerjesztő, hogy meg is csinálom szom...Annyira étvágygerjesztő, hogy meg is csinálom szombatra a kislányom szülinapi zsúrjára. :) Azt szeretném kérdezni, hogy a tésztát megsüthetem ma? Eláll szombatig? Szombaton tölteném be a krémmel. Úgy jó?<br /><br />Olyan ügyes vagy. És nagyon jó nézni azt is ahogy csinálod. Már attól megjön az ember kedve a sütkérezéshez. Pedig én nem vagyok valami nagy konyhatündér. :)<br /><br />Válaszodat előre is köszönöm. További szép napot!<br /><br />AndreaAncsurka77https://www.blogger.com/profile/03693038693083305654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-80108031240147345892012-11-22T12:01:24.263+01:002012-11-22T12:01:24.263+01:00Köszönöm szépen a segítséget!
Köszönöm szépen a segítséget!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02076493541331184208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-9045123592759948242012-11-21T22:34:21.811+01:002012-11-21T22:34:21.811+01:00Szia!
Mindenképpen habtejszínt ajánlok.Szia!<br />Mindenképpen habtejszínt ajánlok.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-17230894810494668792012-11-20T21:16:26.819+01:002012-11-20T21:16:26.819+01:00Szia,
Lehet, hogy értelmetlen kérdést teszek fel,...Szia,<br /><br />Lehet, hogy értelmetlen kérdést teszek fel, de azt szeretném tudni, hogy a 1,5 liter tejszín az habtejszín vagy főzőtejszín? Csak mert elgondolkoztam, hogy habosítani a habtejszínnel lehet igazán, de azt lehet forralni is :) A párom cukrász és a szülinapjára szeretném elkészíteni, de tőle még sem kérdezhettem meg, mert biztos, hogy rájönne, hogy mit tervezek :) <br />Segítségedet előre is köszönöm!<br /><br />Köszönettel: AlexaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02076493541331184208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-18735544779577581112012-08-11T20:49:03.878+02:002012-08-11T20:49:03.878+02:00Szia!
Pár hónapja tévedtem erre a blogra, és pár ...Szia! <br />Pár hónapja tévedtem erre a blogra, és pár órára itt is ragadtam, annyira jók a leírások. Először a Rákóczi túróst próbáltam ki, mert az eddigi receptjeimmel nem voltam elégedett, és nagyon ízlett az itt közzétett verzió. Tegnap pedig a profiterolt készítettem el, és isteni lett! Alapvetően aggodalmas típus vagyok, aki hajlamos túlbonyolítani a dolgokat az életben (tudom, ez nem pszichológiai tanfolyam) :D, de szerencsére nem olvastam a hozzászólásokat, csak ösztönösen bíztam benned és a receptedben. :) Én se tudtam, meddig is reszteljem, mert tényleg egyből elvált az edény falától, csak úgy találomra kevergettem még egy kis ideig. A sütőnk elég régi, és nehézkes vele beállítani a megfelelő hőfokot, de a vízpermet is segített. Gondolom, ugyanis anélkül még nem próbáltam... :D Belyának üzenem, hogy egyébként Vénusszal csináltam, és kezdő szakácstudománnyal, szóval van remény! Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült a bejegyzés, de úgy látszik, egy napon túl gyógyuló sikerélményem van, mert még mindig fel vagyok dobva tőle. Hálám örökké üldözni fog a recept miatt! :)<br />Egy másik BelyaBelyahttps://www.blogger.com/profile/17394677322799502846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-53407338575924973372011-09-23T09:54:05.302+02:002011-09-23T09:54:05.302+02:00Szia! Köszönöm a választ, akkor ez azt jelenti fog...Szia! Köszönöm a választ, akkor ez azt jelenti fogalmam sincs meddig reszteljem, mert nekem teljesen elvált az edény falától :( Kb. meddig tart ez a művelet? Bocs, hogy ilyen kezdő vagyok, de annyira szeretnék olyan régi szép nagy képviselőfánkot az asztalra tenni. :) <br />Üdv, BelyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-86270475663005375572011-09-21T16:59:23.945+02:002011-09-21T16:59:23.945+02:00Szia,Belya!
Szerintem az olaj kicsapódást az okozh...Szia,Belya!<br />Szerintem az olaj kicsapódást az okozhatja, hogy nem resztelted elég alaposan a liszttel a főzetet. Ha zsírral helyettesíted az olajat nyugodtan használd egy-egy arányban.<br />Üdv: Farkas VilmosFarkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-73548223071268798062011-09-18T12:45:23.988+02:002011-09-18T12:45:23.988+02:00Szia! Jól sejtem hogy az olaj kicsapódását az olaj...Szia! Jól sejtem hogy az olaj kicsapódását az olaj vizes mivolta okozhatja? Tavasszal még bevált receptként örültem ennek leírásnak, de most már 2. alkalommal sem sikerült. Azt hiszem hanyagoljuk a Vénuszt a konyhánkból, miután a nyílt lángnál történő sütéskor is védőszerelést kell lassan felvenni hozzá. Van valakinek bevált olajmárkája?<br />Egyébként ha zsírral sütném, milyen arányban kellene annak lennie?<br />Köszi, BelyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-25255381712533760942011-02-22T15:20:52.469+01:002011-02-22T15:20:52.469+01:00Nagyon köszi hogy beírtad ezt a receptet.Nagyon jó...Nagyon köszi hogy beírtad ezt a receptet.Nagyon jó most csináltam meg a fánkokat. Nagyon jó lett.Igaz kicsit nagyokra sikerültek de annyi baj legyen. Remélem a krémeket se rontom el.<br />Ez lesz most a család kedvence.<br />Még egyszer nagyon köszike.Magdihttps://www.blogger.com/profile/02394230911001475101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-34322864234248548352011-02-22T09:31:57.009+01:002011-02-22T09:31:57.009+01:00Szia.
Nagyon guszta. Ma jött el a napja hogy kipr...Szia.<br /><br />Nagyon guszta. Ma jött el a napja hogy kipróbáljam én is. Nagyon szeretem ezt a sütit. Kiváncsi leszek nekem hogy sikerül.Magdihttps://www.blogger.com/profile/02394230911001475101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39023627737694928862011-02-14T21:19:16.220+01:002011-02-14T21:19:16.220+01:00Köszönöm, diakonyha!
Ha van, képed róla kérlek, kü...Köszönöm, diakonyha!<br />Ha van, képed róla kérlek, küld el a farkasvilmos78@freemail.hu címre! Szívesen közzétenném.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-65754590516494599182011-02-14T21:13:16.397+01:002011-02-14T21:13:16.397+01:00Köszönöm ezt a csodás receptet! A gondolattól a gy...Köszönöm ezt a csodás receptet! A gondolattól a gyomorig két óra telt el! Fantasztikusan könnyű és gyors. Imádta az egész család! :)))Dia és a konyhahttps://www.blogger.com/profile/16650581828579063589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-13387085825368025382011-02-02T17:51:39.062+01:002011-02-02T17:51:39.062+01:00Nekem még nem volt időm megsütni, de most már még ...Nekem még nem volt időm megsütni, de most már még nagyobb kedvet kaptam hozzá!<br />Kérlek nézz be hozzánk, vár rád ott egy meglepi tőlünk.:))Lizahttps://www.blogger.com/profile/05183669268586470872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-68419106484100294912011-02-02T16:25:42.131+01:002011-02-02T16:25:42.131+01:00készen van!!!
a krém hihetetlen finom. nekünk nagy...készen van!!!<br />a krém hihetetlen finom. nekünk nagy kedvencünk a sparban kapható profiterol. Csak ritkán veszünk mert drága.<br />ez szinte totál ugyanolyan.<br />ha süritek a krémen, ott csokisabb/sürübb, akkor olyan lesz- de igy is elmondhatatlan jó! (még csak belekóstoltunk, reggelre összeérik.)<br /><br />mi több fehércsokis krémet fogunk késziteni, mert felvett volna még böven,, nem lesznek túl megtöltöttek igy. de izlések és pofonok!<br />köszi ezt a szuper receptet, megérte 3szor megsütni!!<br />kép<br /><br />http://kepfeltoltes.hu/view/110202/P1040271_www.kepfeltoltes.hu_.jpg<br /><br />http://kepfeltoltes.hu/view/110202/P1040273_www.kepfeltoltes.hu_.jpgbiiihttps://www.blogger.com/profile/11550270968256501664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-82329636337634901952011-02-02T13:43:42.669+01:002011-02-02T13:43:42.669+01:00hiba: a hig tészta (túl nagy tojás.. csak ezt tudj...hiba: a hig tészta (túl nagy tojás.. csak ezt tudjam előre megállapitani, hogy méretes-e a tojás, v. túlméretes), túl közel tésztarakás, és vastagabb kiskupac kinyomás... (magasabb)<br /><br />az érdekes az, hogy bár 3szor készitettem el, hogy jó legyen, azt mondom utólag, hogy a világ legkönnyebb tésztája!! :-))<br /><br />tanfolyam: engem leginkább ez a tortadiszitős, hozzá tészta sütős, formatortás dolog érdekel.<br />de ezenkivül szivesen mennék zila tanfolyamra, bár még csak gyűjtöm rá a pénzt.. (formára)..és krémek készitése..<br />lehet már jelentkezni a márciusira??biiihttps://www.blogger.com/profile/11550270968256501664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-63362572258764397232011-02-02T13:18:40.672+01:002011-02-02T13:18:40.672+01:00Egyelőre a következő biztos időpont a Március 18 p...Egyelőre a következő biztos időpont a Március 18 péntek és ez is tortadíszítés.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.com