tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post5820300017990031737..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: Párizsi krém főzéseFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-17265015563845783742021-11-30T12:29:16.276+01:002021-11-30T12:29:16.276+01:00A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és...A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamatozású hitelhez. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyokUnited.credithttps://www.blogger.com/profile/09418486332205504107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-34463179280334888042021-02-06T17:45:55.749+01:002021-02-06T17:45:55.749+01:00Kedves Vilmos! Imádom a receptjeit, sokat megsütöt...Kedves Vilmos! Imádom a receptjeit, sokat megsütöttem. A családom egy ideje a vegán étrend szerint étkezik. Nem sikerül finom tojásmentes piskótát készíteni. Tudna nekem ebben segíteni?Köszönöm!Margithttps://www.blogger.com/profile/02222763897148478775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-79384399777838788032020-06-05T21:25:59.108+02:002020-06-05T21:25:59.108+02:00Kedves Vilmos,
a Tátra csúcshoz jó úgy a krém hog...Kedves Vilmos,<br /><br />a Tátra csúcshoz jó úgy a krém hogy elkészült lehűlt és csak magában kihabosítom? Ezt nyomom az indiáner felvertre csúcs alakban? Mit javasol? Köszönöm.Szilvihttps://www.blogger.com/profile/01344591885596480080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-92084042688771352082020-04-11T17:01:07.590+02:002020-04-11T17:01:07.590+02:00Nagyon finom lett, csak idő igényes.
Nagyon finom lett, csak idő igényes.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12959727664532785490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-79714132060969397632020-04-11T16:59:38.226+02:002020-04-11T16:59:38.226+02:00Nagyon finom lett, csak idő igényes!! Nagyon finom lett, csak idő igényes!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12959727664532785490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-12772846266576784232020-03-12T18:11:16.030+01:002020-03-12T18:11:16.030+01:00Most csináltam meg a krémet már hül☺holnap fogom f...Most csináltam meg a krémet már hül☺holnap fogom felhasználni esetleg egy kis eper aromával felturbózom még, remélem jó lesz.Köszönöm a receptet.<br />Gizellahttps://www.blogger.com/profile/06520997060141995103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-81907610173527890392016-10-17T20:44:07.960+02:002016-10-17T20:44:07.960+02:00Kedves Vilmos!
Narancsos párizsi krémet szeretnék ...Kedves Vilmos!<br />Narancsos párizsi krémet szeretnék készíteni.Kaphatok segítséget,hogyan készítsem? <br />Zitahttps://www.blogger.com/profile/14461820311713045219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-35758921438901190842014-06-22T16:03:24.054+02:002014-06-22T16:03:24.054+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03329317162267276124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-32908573022526140592013-02-28T10:12:59.719+01:002013-02-28T10:12:59.719+01:00Kedves Vilmos!
Tegnap elkészítettem a Párizsi kré...Kedves Vilmos!<br /><br />Tegnap elkészítettem a Párizsi krémet és Isteni! Gyönyörűen lehet vele díszíteni és pofon egyszerű elkészíteni! Én mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon hasznosak a videóid! Köszönöm! Szép napot Neked! <br />Üdv: EszterAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09824116517446678538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-45095459583526924632013-02-17T17:31:32.182+01:002013-02-17T17:31:32.182+01:00Kedves Vili,
Kedden sütök egy tortát, amihez ezt a...Kedves Vili,<br />Kedden sütök egy tortát, amihez ezt a krémet rendelték.<br />Az lenne a kérdésem, hogy ez a mennyiség elegendő egy 23 cm-es torta betöltéséhez, bevonásához? Szükséges-e még extra vajjal kihabosítani vagy az alapkrém is megfelelő állagú a torta betöltéséhez?<br />Válaszod köszönöm,és nagyon jó volt az aprósütis tanfolyam, köszönjük:)<br />Üdv: SzofiSzofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-11291622711738077772013-02-12T22:32:02.830+01:002013-02-12T22:32:02.830+01:00Kedves Vilmos,
arra lennék kíváncsi ,hogy a kakaóp...Kedves Vilmos,<br />arra lennék kíváncsi ,hogy a kakaópor kihagyható, illetve milyen egyéb szilárd halmazállapotú hozzávalóval helyettesíthető? Nekem fehér, illetve rózsaszín krémre lenne szükségem, és ezt a jellegűt szeretném.<br />Köszönöm a segítséget,<br />ZsófiZsófiahttps://www.blogger.com/profile/08580406643876744598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-76994322299499106922012-12-10T21:22:05.782+01:002012-12-10T21:22:05.782+01:00Kedves Vilmos, érdeklődnék, hogy a Párizsi krémbe ...Kedves Vilmos, érdeklődnék, hogy a Párizsi krémbe ha mondjuk a kakaópor helyett olvasztott fehér csokit keverek azzal nagyon elrontom, vagy finom is lehet? Illetve mivel a vanília rudat viszonylag nehéz beszerezni, ezért vanília cukrot, vagy aromát használnék. Fondant alá szeretném használni a krémet és a piskóta közé. Előre is köszönöm a választ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-84768401327249676352012-11-14T20:27:35.540+01:002012-11-14T20:27:35.540+01:00már nem folyik de elég tömény vaj ízű lett :(már nem folyik de elég tömény vaj ízű lett :(Judithttps://www.blogger.com/profile/00897358343968387637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-87216559779328090242012-11-14T19:43:01.097+01:002012-11-14T19:43:01.097+01:00Szia
mindent így csináltam de folyik :(:(:(
kihűlt...Szia<br />mindent így csináltam de folyik :(:(:(<br />kihűlt és utána szerettem volna kihabosítani még vajjal. folyik. mit csináljak? menthető még valahogyan?Judithttps://www.blogger.com/profile/00897358343968387637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-37002677655794703022012-09-26T19:42:54.631+02:002012-09-26T19:42:54.631+02:00Szia Anita!
Mindenképpen a habtejszínt ajánlom.Szia Anita!<br />Mindenképpen a habtejszínt ajánlom.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-64331298936886393662012-09-26T14:50:19.591+02:002012-09-26T14:50:19.591+02:00Kedves Vilmos!
Gratulálok az oldalhoz, nagyon szép...Kedves Vilmos!<br />Gratulálok az oldalhoz, nagyon szépek a munkái! A legújabb grillázs hajó fantasztikus!<br />Alapkérdésem lenne, a párizsi krémbe a tejszín mindegy , hogy főzőtejszín vagy habtejszín?<br />Köszönöm,<br />Anitakahttps://www.blogger.com/profile/00606194888957323655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-19820409473968196942012-05-04T11:30:43.883+02:002012-05-04T11:30:43.883+02:00Köszönöm a kedves válaszod Vilmos!! :)))
További ...Köszönöm a kedves válaszod Vilmos!! :)))<br /><br />További jó munkát,és szép napot Neked!!! :)))Zitahttps://www.blogger.com/profile/14461820311713045219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-18630419833450999332012-05-03T20:52:55.062+02:002012-05-03T20:52:55.062+02:00Kedves Zita!
A párizsi krémet önmagában is ki lehe...Kedves Zita!<br />A párizsi krémet önmagában is ki lehet habosítani, ehhez ízlés szerint lehet adagolni a vajat. A Hulalát én nem szeretem, nekem túlságosan mű ízű. Ajánlom inkább az állati tejszínt. <br />Üdv: ViliFarkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-52261103455814128222012-05-03T14:18:16.896+02:002012-05-03T14:18:16.896+02:00Kedves Vilmos!
Szeretném megkérdezni,hogy az ala...Kedves Vilmos!<br /><br />Szeretném megkérdezni,hogy az alaprecepthez is 30-40 deka vaj/margarin kell,és még ezt keverjem ki újabb 30-40 deka vajjal/margarinnal? Nekem ez soknak tűnik.Én Hulala tejszínt használok,az is jó a krémhez?<br />Nem vagyok cukrász,de szeretek sütni. <br />Szombatra az iker húgaimnak sütök egy tortát,vagyis kettőt.Harminc évesek lesznek,ezért egy hármas,és egy nulla alakú tortát készítek.Az egyik csokis párizsi krémmel lesz töltve,teszek hozzá mandula aromát,hogy marcipános íze legyen.A másikhoz,a párizsikrémhez gesztenye masszát keverek,így csokis-gesztenye krémet kapok remélhetőleg.Kívülről fondant bevonatuk lesz,remélhetőleg . :)A fondant alá is párizsi krém kerül,de fehér csokival,és kakaó nélkül.Remélhetőleg sikerül. :) <br />Esetleg valami jó tanácsot kaphatnék Tőled a tortámmal kapcsolatban?<br />Üdvözlettel:ZitaZitahttps://www.blogger.com/profile/14461820311713045219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-23886817050157538752012-03-04T18:20:02.614+01:002012-03-04T18:20:02.614+01:00Kedves Névtelen!
A párizsikrémet, vaj hozzáadásáva...Kedves Névtelen!<br />A párizsikrémet, vaj hozzáadásával, kihabosítva, lehet használni burkolt torták készítéséhez.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-51935512426905699462012-02-26T15:36:50.867+01:002012-02-26T15:36:50.867+01:00Kedves Vilmos,ez a krém kerülhet a fondan alá is v...Kedves Vilmos,ez a krém kerülhet a fondan alá is vajkrém helyett?Nem szeretjük a vajkrémt,viszont nagyon szeretek burkolt tortákat csinálni...Kérlek válaszolj.KöszönömAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-44010973805227183532011-10-14T20:30:50.307+02:002011-10-14T20:30:50.307+02:00Kedves, tejszínhab!
Azt gondolom, hogy akinek sza...Kedves, tejszínhab! <br />Azt gondolom, hogy akinek szakmája annak természetesek ezek amiket Vili elmond.<br />De akik olyan hobbi cukrászok mint mi, azoknak aranyat ér minden szó, amit elmond nekünk!<br />Az egyik interjújában említi, hogy a cukrászok között, nem szokás praktikákat megosztani! Én nagyon örülök, hogy végre van egy igazi szakember aki nem rest a fortélyokat elmesélni, laikusoknak! Köszönjük, Vili! :-)Norbinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39705922021732834502011-10-14T17:37:02.801+02:002011-10-14T17:37:02.801+02:00Nagyon jók ezek az apró trükkök, amiket megosztasz...Nagyon jók ezek az apró trükkök, amiket megosztasz, köszi! :)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.com