tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post8577393062772780732..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: MacaronFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-49402980842780716312021-11-07T11:39:46.750+01:002021-11-07T11:39:46.750+01:00Nem lehet h zsirtalanitott lisztet vettél? Nem lehet h zsirtalanitott lisztet vettél? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14409503456173540376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-66936959034230365462019-10-05T03:20:00.303+02:002019-10-05T03:20:00.303+02:00Szia Vilmos, na, ez egy egesz mas recept mint amik...Szia Vilmos, na, ez egy egesz mas recept mint amiket mastol olvastam. <br />Ki fogom probalni.<br />Van egy sanda gyanum, hogy ez a macaron megszallottsag kezdete 😊<br />Nagyon koszonom a receptet es videot ❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15289099469708074273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-90817200436612650232018-09-23T15:27:57.257+02:002018-09-23T15:27:57.257+02:00Érdeklődni szeretnék hogy a
dekorcukrot mikor kel...Érdeklődni szeretnék hogy a <br />dekorcukrot mikor kell a macaronra rakni mivel nem sütésálló és hogy rajta is maradjon. Másik kérdésem hogy az aranyport hogyan kell felvinni és mivel. Köszönöm a segítséget.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12839777148330554034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-6015693866556315212015-12-31T14:34:52.442+01:002015-12-31T14:34:52.442+01:00Kedves Farkas Vilmos!
Nekiláttunk a recept szerint...Kedves Farkas Vilmos!<br />Nekiláttunk a recept szerint macaront készíteni. Pontosan betartottunk a megadott mennyiségeket, de nagyon sűrű tésztát kaptunk.Már eleve a mandula liszt, cukor, tojásfehérje összeállításánál kevésnek bizonyult a megadott t.fehérje mennyiség.A t.fehérje négy napot töltött a hűtőben, a mandula lisztet készen vettem. Nem adom fel! :-) De nagy segítség lenne ha válaszolni tudna, mit ronthattam el! Köszönöm!Annamari09https://www.blogger.com/profile/03679771348317035966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-33269979287010765482015-03-13T11:14:35.167+01:002015-03-13T11:14:35.167+01:00Szia Vili!
Kérdésem a köv. lenne: gyári tojásfehér...Szia Vili!<br />Kérdésem a köv. lenne: gyári tojásfehérjeporból is megoldható?<br />Ha igen, adnál használati utasítást hozzá?<br />Köszi!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09029235267178388637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-880434132057347292013-02-18T15:18:37.590+01:002013-02-18T15:18:37.590+01:00Jelentem megcsináltam.Nem kockáztattam, a fagyaszt...Jelentem megcsináltam.Nem kockáztattam, a fagyasztott fehérjét hagytam, és mindent pontosan betartottam.Azt kell mondjam elronthatatlan.Tökéletesek lettek, és nagyon finomak.Talán egy picit nekem jobban visszaestek a talpacskák amikor kivettem a sütőből, de még így is gyönyörűek.Hála és köszönet! :)Narandinhttps://www.blogger.com/profile/01720429787454814680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39977932426207054582013-02-05T20:15:51.622+01:002013-02-05T20:15:51.622+01:00Kedves Vilmos!Fagyasztóba elrakott tojásfehérjéből...Kedves Vilmos!Fagyasztóba elrakott tojásfehérjéből lehet készíteni rögtön kiolvadás után, vagy azt is hagyni kell állni a hűtőben?Egyáltalán használhatom a fagyasztott fehérjét hozzá?Nagyon várom a válaszod! Köszi előre is! :)Narandinhttps://www.blogger.com/profile/01720429787454814680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-90704585012246620572013-01-19T21:44:20.336+01:002013-01-19T21:44:20.336+01:00Pont ma nagyon nagy macaron nap van.Mindenhol ebbe...Pont ma nagyon nagy macaron nap van.Mindenhol ebbe a témába botlok,gyorsan vettem is párat.<br />de az első bukásom után,most a recept alapján újra megpróbálom elkészíteni.LittleMuclihttps://www.blogger.com/profile/14744026759777196990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-66535825214413372172012-04-26T08:36:39.854+02:002012-04-26T08:36:39.854+02:00Köszönöm! :)Köszönöm! :)Dinahttps://www.blogger.com/profile/03342284155930393814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-69520637093667638282012-02-25T21:11:07.184+01:002012-02-25T21:11:07.184+01:00Szia, Dina!
Örülök, hogy tetszett a macaronos vide...Szia, Dina!<br />Örülök, hogy tetszett a macaronos videó. A színezéséről három variációt találtam. Az egyik a felveret tojásfehérjéhez tette a festéket, a másik a mandulás porcukros nyers tojásfehérjés részhez, a harmadik a cukorsziruphoz. Mindegyikkel el lehet készíteni a macaront, de én mégis inkább egy negyedik variációt választottam. Ezzel a három verzióval az volt a problémám, hogy miután megszíneztem az összetevők egyik részét, utána hozzákevertem a többi összetevőt. Így elég nehéz meghatározni, hogy mennyi festéket adagoljunk a kívánt szín eléréséhez. Viszont mivel a végén, a tojáshabbal viszonylag sokáig kell keverni a tésztát, így akár a festéket is alaposan el tudjuk dolgozni közben. Ez több szempontból is előnyös. Egyrészt jobban látjuk a végső színárnyalatot. Másrészt egy adag bekevert macaron tésztát több felé oszthatunk és több színűre is bekeverhetünk. Tehát a javaslatom, hogy tedd hozzá a legvégén a festéket, így többet tudsz játszani a színekkel.<br />Üdv: Farkas VilmosFarkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-8700558476386568812012-02-22T07:37:28.633+01:002012-02-22T07:37:28.633+01:00Köszi, ez jó volt! Véleményed szerint mikor a legj...Köszi, ez jó volt! Véleményed szerint mikor a legjobb színezéket hozzákeverni az anyaghoz? Vagy a már kikevert, kész massza is színezhető, ha mondjuk több színt szeretnénk?Dinahttps://www.blogger.com/profile/03342284155930393814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-5069656141043282702012-02-17T19:20:51.031+01:002012-02-17T19:20:51.031+01:00Lesz még. :-)Lesz még. :-)Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-57400182886513536372012-02-17T17:32:32.703+01:002012-02-17T17:32:32.703+01:00egy macaronos tanfolyamra én is beneveznék...egy macaronos tanfolyamra én is beneveznék...Cecilhttps://www.blogger.com/profile/09000992309921628232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-23079718193478083132012-02-08T21:48:21.314+01:002012-02-08T21:48:21.314+01:00Örülök hogy tetszett! Tervezek még macaronos tanfo...Örülök hogy tetszett! Tervezek még macaronos tanfolyamokat.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-70294557314868403622012-02-06T21:54:21.496+01:002012-02-06T21:54:21.496+01:00Ismét jó kis este volt... De nem nyugszom, amíg ne...Ismét jó kis este volt... De nem nyugszom, amíg nem gyártok tökéletes macaront otthon is :-)Balogh Nóra (Lucamami)https://www.blogger.com/profile/03686958423402412931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-40214298435720585462012-02-06T11:54:39.473+01:002012-02-06T11:54:39.473+01:00Kedves Vilmos!
Ez nagyszerű, (mint mindig), semmi ...Kedves Vilmos!<br />Ez nagyszerű, (mint mindig), semmi "hókuszpókusz", tetszett! Még sok ilyen videót szeretnék látni!Anonymousnoreply@blogger.com