tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post1851792636009301845..comments2023-10-25T12:40:26.872+02:00Comments on FarkasVilmos: Csokoládé fakanál készítéseFarkas Vilmoshttp://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-31590260763104573512010-12-27T23:06:39.354+01:002010-12-27T23:06:39.354+01:00Köszönöm és kíváncsian várom!Köszönöm és kíváncsian várom!Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-27684301304974290112010-12-27T19:09:44.386+01:002010-12-27T19:09:44.386+01:00A csokoládé temperálására még visszatérünk. Erről ...A csokoládé temperálására még visszatérünk. Erről fogom készíteni a következő bejegyzésemet, fázisfotókkal. Elég összetett téma. Előjáróban annyit, hogy a valódi csokoládé kristályszerkezetét állítjuk elő vele, tehát ha nem temperáljuk a csokoládét, akkor nem is fog igazán megkötni. Az eljárás lényege dióhéjban, hogy az olvasztott csokoládét hirtelen hűtjük vissza miközben folyamatosan mozgatjuk.Farkas Vilmoshttps://www.blogger.com/profile/02351003901285756971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-39803858363894211232010-12-27T18:44:26.358+01:002010-12-27T18:44:26.358+01:00Igen,szuper!!Hogyan kell helyesen temperálni a cso...Igen,szuper!!Hogyan kell helyesen temperálni a csokit?S tulajdonképpen miért van szükség rá,az állaga miatt,hogy ne olvadjon később?Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8398059975914538621.post-15618016759204265662010-12-27T18:17:36.760+01:002010-12-27T18:17:36.760+01:00De ötletes!!!!!!!!!!:)De ötletes!!!!!!!!!!:)Anyatigrishttps://www.blogger.com/profile/11523733511217626928noreply@blogger.com