FarkasVilmos

Az oldal teljes mértékben saját finanszírozásból működik. Ha szeretne adományt küldeni, megteheti a 11773171-00528104 számlaszámon. A Közleménybe írja be "Adomány". Köszönöm!

2025. június 9., hétfő

Banán fagylalt

›
  Banán fagylalt: 5 db tojás sárgája 200 g méz 3 db érett banán 800 g tej (3,5%) 200 g tejszín 20 g kakaóbab töret 1 rúd vanília A tejet for...
2025. május 23., péntek

Gondolatok a marcipán burkolásról

›
Sokan kérdezik tőlem, hogy milyen cukortésztát, burkolóanyagot, illetve marcipánt használok. Nem a pontos összetétel a lényeg hanem, hogy me...
2025. május 15., csütörtök

George fondant

›
  Sokan kérdezik tőlem, hogy melyik burkolóanyagot használom a tortákhoz. Volt időszak amikor magam készítettem a marcipánt mandulából. Hete...
2025. május 4., vasárnap

Ostya levél

›
  Recept: 30 g tojás fehérje 50 g porcukor 50 g liszt 50 g vaj A puha vajat habosítsuk ki a porcukorral, majd keverjük bele a tojásfehérjét....
2025. április 24., csütörtök

Rombusz mintás esküvői torta.

›
  Ez a torta nagyon kedves a számomra. Már régen készítettem, de most is látszik rajta, hogy nyugodt  körülmények között készült. Ez nagyon ...
2025. április 10., csütörtök

Joghurtos baracktorta

›
Joghurtos baracktorta Recept 1 db 23 cm átmerőjű tortához Piskóta 4 tojás kettéválasztva 80 g puha vaj 100 g cukor 100 g liszt 80 g fehér cs...
2025. március 26., szerda

Transzferfóliás bonbon

›
Ez a kép az egyik bonbon tanfolyamomon készült. Ezeken a tanfolyamokon alaposan megtanulhattok csokoládét temperálni. Minden résztvevő 3-4 a...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Farkas Vilmos
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.