2010. október 29., péntek

Műtorta

Az esküvői tortákról regényeket lehet írni. Kezdjük az alapoknál. Vegyük figyelembe a meghívott vendégek számát. Természetesen lesznek, akik nem fognak kérni, viszont néhányan repetázni is szeretnének. Készüljünk úgy, hogy elég legyen, legfeljebb a maradékot kis csomagokban szétosztjuk az esküvő végén. Amikor az ízeket kiválasztjuk, tudnunk kell, hogy a torta felvágása mindig a legfelső emelettel kezdődik. Ebből kínálják az ifjú párt, az örömszülőket és a tanukat, tehát vegyük figyelembe az ízlésüket. Természetesen az egész násznép szájízének nem kedvezhetünk, ezért az alsóbb szintekhez válaszunk alap ízeket, mint csokoládé, oroszkrém, feketeerdő, trüffel …stb.  
A képen látható torta ízei felülről lefelé haladva: műanyagvödör, fa, hungarocell, ugyanis ezt a „tortát” egy esküvő kiállításra készítettem.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése