Ez volt az egyik első figurális tortám, úgy 7-8 éve készülhetett. Sokan kérdezték, hogyan tettem rá a fehér pöttyöket. Eljátszottam vele. Kinyújtottam a piros marcipánt és kiszúrtam a fehér pöttyök helyét. Majd kinyújtottam a fehér marcipánt és kiszúrtam a fehér pöttyöket és berakosgattam a piros marcipán lyukacskáiba. Kicsit rányújtottam, hogy összetapadjanak, majd ezzel a pöttyös marcipánnal leburkoltam a gömb alakú tortát. Ma ezt már egészen másképp csinálnám. Gyorsabban, egyszerűbben, kevesebb hibalehetőséggel és sokkal, kevesebb ételfestékkel.
Szégyen nem szégyen én eddig nem vettem észre ezt a blogot, de most átnéztem elejétől végéig. Ezután én is rendszeres olvasó leszek.:)
VálaszTörlésKöszönöm Kiskukta!
VálaszTörlésSzia
VálaszTörlésHogyan tudom ilyen szépen ráilleszteni a marcipánt, hogy ne törjön, szakadjon sehol? kerekre kell nyújtanom a marcipánt?
Sajnos a sok év gyakorlást nem tudom, írott formában átadni.
Törlés