A módszer roppant kiábrándítóan hangzik, de azért így sem könnyű kivitelezni. Tehát van egy új tortanyomtató gépünk. Az a különleges benne, hogy a leburkolt tortát kel a nyomtatóra tenni, a számítógéppel pozícionált nyomtatófej pedig ráfújja az ételfestéket a felületére, fotóminőségben. Ezt kihasználva, a kinyújtott marcipánlapot tettem a gépbe, rányomtattam a mintát és leburkoltam vele a tortát.
Ez gyönyörűűűűűűűűűű! A minta szabad kézzel lett festve? Vagy nyomtatva lett? És írsz valamit az új módszerről?
VálaszTörlésElképesztően ügyes vagy! Én is kíváncsian várom az új módszer leírását!
VálaszTörlésTényleg kiábrándítóan hangzik. :( De attól még nagyon szép lett, még jó, hogy a formába öntéséhez kellett a Te kézügyességed is, azt nem tudják gépesíteni. :)
VálaszTörlésFacebook játék: http://www.facebook.com/torta.hu?v=wall#!/album.php?aid=33057&id=135068669881520
VálaszTörlésNa hát, erre nem számítottam. Akkor ez nekünk a házi cukrászoknak kilőve:((.
VálaszTörlésitt is kérdeznék egyet (a tanfolyamhoz irtam előbb)
VálaszTörlésjelezték, hogy lehethogy rendelnének majd tőlem egy louis vuitton táskát. szerinted itthon, földi halandó hogy csinálja meg rá a sok mintát? (mármint a LV és ilyen feliratokra gondolok)
ételfesték filcet szerezzek és irja, rajzoljam fel?
bocs de sorban jönnek a kérdéseim..: ha töled úgy rendelnek, hogy egy 10 személyes tortát, az mit jelent? (főképpen formatortára értem?)
VálaszTörlésleforditod, hogy az mondjuk egy 7 tojásosnak felel meg ? vagy hogy lehet itt adagokban gondolkodni?
és mégegy: a marcipán el szokott kezdeni nedvesedni1-2 nap alatt. erre azt hallottam, hogy azért mert a hütő páráját szivja magába. tehát err e(itthon) nincs is megoldás?? mert én ált. úgy tudom a tortákat elkészteni, hogy szombaton délután, betöltöm, este diszitem. másnap viszik el.. de addira már áll egy napot nálam. addigra még nincsen látványos nedvesedés, de a saját fogyasztásúakból tudom, hogy azért előjön az..