Mivel egy gömböt nehéz szépen leburkolni marcipánnal, ezért kezdőknek ajánlom a félgömböt.
A fekete ötszög részből érdemes szerkesztenünk egy kartonsablont, ami alapján kivághatjuk a fekete marcipán részeket. Ezeket a legcélszerűbb szemmérték alapján feltapasztani a fehérrel leburkolt alapra. A fehér hatszög részeket pedig egyszerűen bekarcolni.
Egyszerűen gyönyörűségeket készítesz.
VálaszTörlésA cipőstől készen vagyok.............olyan gyönyörűűűű.
Kérésem lehetne? Leírnád a krémek receptjeit is amivel töltöd ezeket a csodákat?
Szeretek a beváltak mellé mindig kipróbálni újakat is, és hát tőled gondolom nem csak én tanulnék szívesen:)
Rendben. Máris indítok egy receptek rovatot.
VálaszTörlésÉn egyenlőre még a félgömbbel próbálkoztam, és fogok is:)
VálaszTörlésDe milyen klassz ötletet adtál ezzel a sablonnal!:)
Én jó pár éve tejszínbevonatos tortára próbáltam csokival a fekete részt megoldani....
Ugye nem kell mondanom????A tejszínről csúszni akart le a csoki...:) De végül azért elég felismerhető lett a foci.
Ezt a technikát viszont még novemberben kipróbálom!:)
Köszönöm!!!!
Egyszerűen csodálatosak az alkotásaid!
VálaszTörlésÉs hát ez a focilabda..., azt hiszem, muszáj lesz valami ilyesmit alkotnom a fiamnak, mert labdamániás... :-)))