2012. június 30., szombat
Citromfagyi fagyigép nélkül
Recept
10 db tojás fehérje
4 db citrom leve
1 db citrom reszelt héja
200 ml állati tejszín felverve
300 g cukor
A tojás fehérjét, a cukorral és a citrommal folyamatos kevergetés mellett csípősre melegítjük (max 85 C fokosra). Majd kihűlésig habbá verjük, ezután lazán hozzákeverjük a felvert tejszínhabot. A keveréket tegyük mélyhűtőbe 4-5 órára. Óránként keverjük át.
Címkék:
Citromfagyi,
citromfagylalt,
citrónová zmrzlina,
Farkas Vilmos,
gelato al limone,
glace au citron,
gluténmentes,
lemon ice cream,
receptek,
Videók,
лимуна сладолед
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése