Előszó

2012. február 13., hétfő

Mérföldkő

Nagyjából 16 hónapja történt, hogy megírtam az első bejegyzésemet. Ami az előszó nevet kapta. Azóta rengeteg minden történt velem, köztük sok olyan dolog, amit ennek a blognak és az olvasóinak köszönhetek. Mindig szerettem volna egy mérföldkövet, egy fordulópontot a blognak. Vagy valami hasonló momentummal köszönetet mondani nektek. Nem igazán tudom, hogy mi az a szám, ami magas olvasottságnak számit ebben a kategóriában, de ez most szép kerek. Úgyhogy most szeretném megköszönni minden kedves olvasónak a bizalmat, és a figyelmet. A sok kedves visszajelzést. Annyira a jól esik, amikor megírjátok, hogy elkészítettétek egy receptemet, vagy kipróbáltátok egy technikámat.
Köszönöm, hogy az elmúlt 16 hónap alatt több mint 300.000 olvasó tévedt be hozzám.

4 megjegyzés:

 1. Én nagy örömmel olvasom a receptjeidet, bejegyzéseidet és lelkesen ki is próbálom őket! Eddig minden kipróbált recepted sikert aratott nálunk! Büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek és arra is, hogy már volt szerencsém egy levest is összerittyenteni veled! :)
  További jó sütögetést, blogolást! Ossz meg velünk minél több finomabbnál-finomabb receptet és jobbnál-jobb praktikát! :)

  VálaszTörlés
 2. Mi köszönjük a jó kis recepteket, leírásokat, trükköket, szakmai titkokat!

  VálaszTörlés
 3. Nem hiába ez a nagy szám... Gratulálok hozzá és további jó munkát kívánok...

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok!Mi köszönjük ,hogy megosztod velünk ezeket a remek technikákat,és recepteket!

  VálaszTörlés