Sziasztok! Köszönöm a kedves hozzászólásokat! A recept közzétételét a cukrász ipartestület, sajnos egyenlőre nem engedélyezi. Amint lehet, első kézből elérhetővé teszem.
Kedves Vilmos! Szeretnék itt is gratulálni azért a laza profizmusért, ahogy elkészítetted nálunk ezt a szépséges és finomságos tortát! Üdvözlettel, Balogh-Ficsor Szilvi, a laptopkonyha.hu főszerkesztője (egyébként négylányos bloggoló)
Gratulálok itt is! :)
VálaszTörlésErről ugye fogsz majd részletesen is írni??
Valószínű...
VálaszTörlésNagyon gusztusos, mikor megláttalak a tévében, nagyon örültem, hogy Te készíted!
VálaszTörlésNagyon szuper! :)Gratulálok! :) Ha valamikor lesz alkalmam ismét eljutni a Zilába, mindenképp megkóstolom! :)
VálaszTörlésA hozzávalókat hol lehet megnézni?
VálaszTörlésNagyon szeretném elkészíteni hétvégén, míg van itthon barack!
Segítenél?
Marika
Hol találom a receptet?
VálaszTörlésVárom a részletes leírást. G R A T U L Á L O K !
VálaszTörlésÉva
Sziasztok!
VálaszTörlésKöszönöm a kedves hozzászólásokat!
A recept közzétételét a cukrász ipartestület, sajnos egyenlőre nem engedélyezi. Amint lehet, első kézből elérhetővé teszem.
Tök jóóó :-))))
VálaszTörlésÉn is várom, hogy milyen lesz...vagyis ha megkóstolhatom majd valahol :-D
szia Vilmos huhaa nagyon jo en is megkostolnam
VálaszTörlésKedves Vilmos!
VálaszTörlésSzeretnék itt is gratulálni azért a laza profizmusért, ahogy elkészítetted nálunk ezt a szépséges és finomságos tortát!
Üdvözlettel,
Balogh-Ficsor Szilvi,
a laptopkonyha.hu főszerkesztője
(egyébként négylányos bloggoló)
Kedves, Szilvi!
VálaszTörlésNagyon köszönöm. Fantasztikus volt nálatok dolgozni.
Üdv: Farkas Vilmos