2018. szeptember 18., kedd
Sárgabarackos fügés torta (lisztmentes)
Recept 1 db 23 cm átmérőjű tortához
2 db tojás
30 g cukor
40 g olvasztott vaj
40 g olvasztott fehércsoki
25 g rízsliszt
25 g pörkölt darált mandula
40 g pörkölt mandula pálcika
60 g aszalt füge apróra vágva
A forma fémkeretét csomagoljuk be szilikonos sütőpapírral.
A tojást a cukorral habosítsuk ki, majd keverjük hozzá a vajat,és a fehércsokoládét, és óvatosan forgassuk hozzá a többi összekevert anyagot. Simítsuk el az előkészített formába, és süssük 190 C-fokon 25-30 percig.
250g sárgabarack leturmixolva
20 g kukoricakeményítő
50 g kristálycukor
300 g tejszínhab
3 lap zselatin
A keményítőt oldjuk fel egy pici vízzel, majd forraljuk össze a sárgabarackkal és a cukorral. Ha kihűlt lazítsuk fel a tejszínhabbal és csurgassuk hozzá a zselatint. Ezt a krémet töltsük a kihűlt piskótára.
Címkék:
bemutató cukrász,
Cukrászmester,
Farkas Vilmos,
lisztmentes,
receptek,
Sárgabarackos fügés torta( lisztmentes),
videóreceptek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Very nice.
VálaszTörlésAlbert Einstein Quotes , Love Quotes for Him