2 tojás sárgája
1 egész tojás a kenéshez
Trappista sajt a szóráshoz
A liszt kivételével az összes összetevőt gyúrjuk össze,
végül adjuk hozzá a lisztet is és alaposan dolgozzuk össze a tésztát. Fóliával
letakarva két órán át pihentessük hűtőben, vagy akár egész éjszaka. Miután kivettük a hűtőből gyúrjuk át
a tésztát. Nyújtsuk, ki ujjnyi vastagra majd szúrjuk ki s kiszúróval. A tetejét
kenjük le egész tojással és szórjuk meg reszelt trappista sajttal. Fél órát
kelesszük meleg párás helyen, majd süssük ki 230 C-fokos sütőben 12-15 perc
alatt.
Legalább vetted volna a fáradtságot és átírhattad volna a trappista sajtot goudára. - ha már Gouda sajtos pogácsa a bejegyzés címe.
VálaszTörlésJa, hogy csak copy-paste cikk? - érteeem.
miert kellene átirja? ö olyan sajtott tett a tetejere... ennyi buta embert a világon roszmájuak vagytok!!!
VálaszTörlésMZ. Szerintem értelmezni kellene a receptet, esetleg megnézni a videót. A gouda sajt a tésztába kerül. Trappista sajttal pedig a tetejét megszórni. Tedd ide a saját recepted azzal villog, ne mással kötekedj.
VálaszTörlés